Şubat 18, 2021

Salzburg - Villarreal İddaa Tahmini 18.02.2021

Salzburg'ta stoper Ramalho cezalı. Stoper Wöber sakat. Villarreal'de önemli bir eksik kalmadı. Chukwueze, Capoue ve Yeremy Pino kadrodalar. 

Salzburg'ta kritik eksikler tandem ikilisi aslında. Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında genelde Ramalho ve Wöber ikilisi sahadaydı. Wöber'in sakatlığında zaman zaman Solet zaman zaman da Vallci lig maçlarında Ramalho'nun partneri oldu. 29 yaşındaki Brezilyalı stoper takımın tecrübeli oyuncularından olunca savunmanın değişmez ismi oluyordu. Salzburg bugün mecburen 2. ve 3. tercihleri ile tandem oynamak zorunda kalacak. 

Villarreal tarafına bakarsak ideal 11 ile sahada olmaları bekleniyor. Genelde grup maçlarında yedeklerin şans bulduğu bir takım izlemiştik. Bugün ise son Betis maçında oynamayan orta saha oyuncuları Capoue ve Trigueros'un dönüşüyle sağlam bir Villarreal orta alanı izleyeceğimizi söyleyebilirim. Moi Gomez, Paco ve Gerard üçlüsü de ilerde bekleniyor. Chuwkueze ve Pino gibi yaratıcı ve kaleye dikine giden yedekler de Emery'nin elini güçlendiriyor. 

Salzburg'un az süre alan stoperlerinin uyum sorununu Villarreal forvetleri değerlendirebilir. Bir gol bulabilirler. 2.yi de atmaya yakın olacaklarını düşünüyorum. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım. Villarreal yenilmez bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder