Şubat 25, 2021

Napoli - Granada İddaa Tahmini 25.02.2021

Napoli'de Ospina, Manolas, Hysaj, Lozano, Osimhen ve Petagna yok. Granada'da forvet Suarez, yedek stoper Vallejo, yedek sağ açık Soro ve orta saha Milla sakat. 

Granada'da ilk maçta görev alan orta saha oyuncusu Yangel Herrera'nın durumu net değil. Büyük ihtimalle riske edilmeyecektir. Forvet Soldado İtalya'ya götürüldü. Takımla birlikte çalıştı. Kadroda olabilir ama ilk 11'de beklenmiyor. Başka önemli bir eksikleri yok. Yangel-Eteki değişikliği dışında ilk maçta oynayan 11 ile sahada olmaları bekleniyor. 

Napoli tarafına bakarsak ilk maçta Politano, Osimhen ve İnsigne üçlüsü ile hücumda yer almışlardı. 2. yarıda Politana yerine Zielinski görev almıştı. Bugün de savunmaya Koulibaly dönerken, forvette Osimhen'in yerine Insigne, Politano ve Zielinski ile başlayacak gibi gözüküyorlar. İyi haber Mertens'in kadroya dönüşü. Büyük ihtimalle ikinci yarıda oyuna girecektir. 

İlk maçta beklentim az golden yanaydı. Her iki tarafın da hücum oyuncularının eksikliği göze çarpar diye düşünüyordum. Napoli tarafı bunu daha fazla hissederken, Granada Jorge Molina, Kenedy ve Darwin üçlüsü ile net pozisyonlara girmeyi başardı. Maçın başlarında 2 farkı yakaladılar ve 3. golü de bulabilirlerdi. Napoli ise 90 dakika içinde üretmekte ve pozisyon bulmakta zorlandı. 

Bugün Napoli 2-0 döndürmek adına baskılı başlayacaktır. Granada ise en sevdiği oyunu oynayacak. Endülüs ekibi en az bir gol bularak işi garantilemeye çalışır. Granada 0.5 üstü bahsini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder