Şubat 15, 2021

Cadiz - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 15.02.2021

Athletic'te önemli bir eksik yok. Cadiz'de orta saha Jonsson sakat. Stoper Mauro cezalı. 

Cadiz zor maçlardan çıktı. Sevilla, Sociedad ve Atletico üçlüsü ile oynadılar. Bu 3 maçı 0 puanla geçtiler. Sezonun ilk yarısında topladıkları puanların kaymağını yemeyi daha fazla sürdüremezler, çünkü alt sıra takımlarının çıkışıyla yavaş yavaş puan barajı yükselecektir. Bugün en azından bir puan alarak kötü gidişi durdurmak zorundalar. 

Athletic perşembe günü Levante ile kupa sınavından çıktı. Bu maçta as kadroları sahadaydı. 3 gün dinlenerek lig maçına çıkacaklar. Marcelino'nun elinde as kadro ile aynı kalitede yedek oyuncular yok. Bu yüzden rotasyonda kısıtlı olmak zorunda kalıyor. Marcelino'nun gelişinden sonra gol atan ve gol yiyen bir Bilbao izledik. 4 lig maçı, 4 kupa, 2 süper kupa maçının tamamı karşılıklı gollerle geçildi. Levante ile kupa rövanşını Mart ayında oynayacaklar. Bugün Bilbao yine as kadrosu ile sahada bekleniyor. 2. yarıda Williams ve Raul Garcia gibi hücumda fazla efor sarf eden oyuncularda yorgunluklar görülebilir. 

Cadiz'in biraz daha aktif olacağı bir maç görebiliriz. Fakat Cadiz savunmasının son dönemdeki düşüşü epey soru işareti. Basit pozisyonlar veriyorlar ve oyunu dengede götürmekte zorlanıyorlar. Bu yüzden taraf bahsinden çekinirim. Karşılıklı golleri güzel oranıyla 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder