Şubat 20, 2021

Atletico Madrid - Levante İddaa Tahmini 20.02.2021

Atletico Madrid'te Savic ve Saul cezalı. Vrsaljko, Carrasco, Hector ve Dembele kadroda yok. Levante'de orta saha Radoja yeni eksik oldu. 

Erteleme maçında hafta içi karşılaşan iki ekip güzel bir seyirlik izlettiler. Özellikle ilk 45 dakika Premier Lig tadında geçti. Normalde İspanya'da yüksek tempolara çıkan maçları çok az görüyoruz. Bu anlamda iki ekibi de kutlamak gerek. 2. yarıda ikisi de oyundan biraz düştüler. Gerek oyuncu değişiklikleri gerek de aynı tempoyu sürdürememek oyunu soğuttu diyebilirim. 

Atletico adına göze çarpan Suarez'in istekli oyunu ve Llorente'nin sağdan yaptığı bindirmelerdi. Sol tarafta ise Carrasco katkı sağlayamadı. Levante adına De Frutos'un bindirmeleri, Aitor'un kurtarışları ve Bardhi'nin kurduğu oyunlar Atletico'yu zorladı. 

Bugün Atletico ilk maça göre farklı oyuncularla sahada olacak. Sol kanatta Lodi ve Lemar ikilisini izleyeceğiz. Stoperde Savic yerine Felipe görev alacak. Orta sahanın ortasında ise Torreira bekleniyor. 

Levante'de ise orta sahada sakatlanan Radoja'nın yerine kimin oynayacağı soru işareti. Radoja'nın sakatlığı sonrası 3. stoperi alarak Paco Lopez maç içinde sistem değişikliğine gitmişti. Bugün de orta saha oyuncuları Vukcevic ya da Doukure yerine 3 stoper ile oyuna başlayabilirler. Diziliş olarak 4-4-2 görünseler de büyük ihtimalle maç içinde 3-1-4-2 gibi düzene geçeceklerdir. 

Yine iki taraf adına da pozisyonlu bir maç göreceğiz. Atletico ilk maçta daha fazla arayan ve topa hakim olan taraftı. Suarez'in isteği ve formu bugün de sürer ve artık golünü atacaktır. 1.40 gibi bir orandan Atletico bahisleri yapılmasını tavsiye etmem. 2-1 skoruna yakınım. Atletico tek farkla kazanır bahsini 5/10 tavsiye ederim. İki takım gol atar bahsi de düşünülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder