Şubat 16, 2021

Barcelona - PSG İddaa Tahmini 16.02.2021

Barcelona'da Araujo, Ansu, Coutinho ve Sergi Roberto sakat. İyi haber Pique iyileşti kadroda yer aldı. PSG'de Bernat, Di Maria ve Neymar kadroda yer almadı. 

Barcelona açısından sevindirici gelişme Pique'nin kadroya girmesi oldu. 21 Kasım'daki Atletico Madrid maçında sakatlanan Pique neredeyse 3 aydır forma giymiyor. Bugün sürpriz bir şekilde 11'de yer alabilir mi? Bazı gazetelerde Pique 11'de görünse de Koeman'ın maç eksiği nedeniyle bu riske gireceğini düşünmüyorum. Lenglet ve Umtuti'li bir savunma hattı sağ bekte ise Mingueza tercihi daha uygun geliyor. Defans hattı dışında Barça'nın orta sahası ve ileri ucunda ideal oyuncular sahada olacak. Sürprizler sadece defans bölgesinde yaşanabilir. 

PSG'ye gelirsek Veratti'nin dönüşü önemli. Neymar'ın yokluğunu o kadar önemli görmüyorum. Ancak Di Maria bu tür maçlarda her zaman ön plana çıkmıştır. Son paslar ve asistlerde Di Maria'yı arayacaklardır. Sağ açıkta Sarabia ile başlayabilirler. Draxler ve Kean'i de 2. yarıda görebileceğimizi düşünüyorum. 

Barcelona hücumda üretkenlikte zorlanmıyor. Fakat sert ve kaliteli takımlara karşı bitirmekte sorunlar yaşayabiliyor. Bugün PSG'den daha fazla pozisyon bulabilirler ama 2. gol ve belki de galibiyet golü konusunda zorlanacaklardır. 

PSG tarafında Mbappe, Mingueza'ya karşı büyük üstünlük kuracaktır. Maçın ilk golünü bu kanattan bulabilirler. Maçın devamında ise Barça baskısını göreceğiz. 1-1 skoruna yakınım. 3.5 altı bahsini öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder