Şubat 14, 2021

Real Madrid - Valencia İddaa Tahmini 14.02.2021

Real Madrid'te Ramos, Valverde, Rodrygo, Hazard, Militao, Marcelo ve Odriozola sakat. Marvin kadroda yok. Valencia'da Diakhaby ve Cheryshev sakat. Stoper Guillamon cezalı. 

Valencia'da stoper Ferro'yu ilk kez 11'de görebiliriz. Paulista'nın partneri Guillamon cezalı olunca Mangala ya da Ferro ikilisinden biri tandemde görev yapacak. Takımda başka değişiklik beklenmiyor. Wass'ı yine orta sahanın sağında izleyeceğiz. 

Real Madrid'te Carvajal ve Lucas iyileşti. İkisinin de ilk 11'e dönmesi bekleniyor. Real kısıtlı bir kadroyla ilerlemek zorunda şu dönemde. Carvajal ve Lucas'ın tekrar 11'e dönmesi savunmada olduğu kadar hücumda da Real'i rahatlatacaktır. 

Valencia'yı deplasman maçlarında beğeniyorum. İç sahada maçı koparabilecek yeterli hamlelere sahip değiller. Deplasmanda ise üzerlerine gelen rakiplere karşı kontratak futbolunu iyi uyguluyorlar. Bugün iki taraf açısından da belirleyici bölge Gaya-Guedes ile Carvajal-Lucas tarafı olacaktır. Valencia büyük maçlara hep iyi konsantre oldu. Atletico, Barça ve ilk Real maçlarında gol ve goller buldular bugün yine skora katkı verirler. 3-1, 3-2 skorlarına yakınım. İlk yarı 1.5 üstü bahsini riskli de olsa 7/10 öne koyarım. 3.5 üstü seçimi de düşünülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder