Şubat 04, 2021

Real Betis - Atheltic Bilbao Kral Kupası Çeyrek Final İddaa Tahmini 04.02.2021

Betis'te kaleci Bravo, sağ açık Lainez ve stoper Bartra sakat. Forvet Loren Moron dinlendiriliyor. Forvet Sanabria takımdan ayrıldı. Bilbao'da sol bek Balenziaga sakat. 

Betis lig maçını pazartesi günü oynadı. 2 gün dinlenerek bu maça çıkıyorlar. Bilbao ise pazar günü Barcelona ile oynamıştı. 

Bilbao'nun kupa hedefini biliyoruz. Geçen sezonun finalisti ki henüz son Kral Kupası finali oynanmadı. Süper Kupa'nın da sahibi olarak çeyrek finale çıkıyorlar. Marcelino'dan sonra hücum organizasyonları üst seviyeye çıkan bir Bilbao izliyoruz. En kötü oynadıkları son Barcelona mücadelesinde dahi pozisyona girerek gollerini atmayı başardılar ve gayet organize bir golle maçı tamamladılar. Hafta sonu ligde Valencia'yı ağırlıyorlar. Raul Garcia lig maçında cezalı olduğu için bugün 11'de bekleyebiliriz. Takımın geri kalanı da önceki turların aksine as oyunculardan kurulu olabilir. 

Betis'e gelirsek ligdeki Osasuna 11'inden 3-4 değişiklikle çıkabilirler. Forvette Borja, sol açıkta Aitor, sol bekte Miranda ve orta alanda Guido Rodriguez bekleniyor. İki Sociedad maçında, Celta ve Osasuna karşısında yine net pozisyonlar veren bir Betis vardı. Hücumda ise önceki maçların aksine erken pes etmeden oyunları değiştirmeyi başardılar. Pellegrini'nin kenar hamlelerinin çoğalması da çoğu maçta etken oldu. Bugün Bilbao as kadrosu ile çıkması halinde oyunun ilk bölümünde üstün olan ve golü bulan taraf olabilir. Maçın devamında ise Tello, Rodri ve Juanmi gibi oyuncularla Betis de kupayı istediğini gösterecektir. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. Oranı düşük olsa da Athletic yenilmez bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder