Şubat 06, 2021

Elche - Villarreal İddaa Tahmini 06.02.2021

Elche'de stoper Verdu, sağ bek Barragan ve ofansif oyuncu Tete Morente cezalı. Sol açık Fidel'in sakatlığı sürüyor. Villarreal'de orta saha Iborra, Chukwueze, sağ bekler Mario ve Ruben Pena sakat. 

Villarreal 120 dakikalık kupa sınavından çıktı. Elendiler. Ligde 3 haftadır berabere kalan bir Villarreal var. Gerard Moreno ve Chukwueze'nin sakatlığı da bu dönemde etkilemişti onları. Önce Paco'nun şimdi de Gerard'ın iyileşmesi Emery'nin elini güçlendirecektir. 

Elche tarafına bakarsak zaten kısıtlı olan kadro bugün cezalı oyuncular nedeniyle iyice daralıyor. Özellikle Verdu, teknik direktör Almiron'un vazgeçemediği bir oyuncuydu. Stoperde Verdu'nun liderliğini mutlaka arayacaklardır. Aynı şekilde Fidel'in yokluğunda son iki maçta hücumdaki son paslarda zorlandıklarını da görüyorum. Barcelona karşısında tek bir pozisyon bulurken, Valencia sınavında 2. yarıda topla daha fazla oynamalarına rağmen istedikleri baskıyı kuramamışlardı. Bugün çift forvetle 4-4-2 ile oynamaları bekleniyor. 3 puana ihtiyacı olan ve Villarreal'in üzerine gidecek bir Elche bekliyorum. 

Valencia bölgesi derbisinde Villarreal daha net pozisyonlara girebilir ve erken gol bularak oyunu kontrol edebilir. Villarreal kazanır bahsini öne koydum. 0-2, 1-3 skorlarına yakınım. Villarreal kazanır seçimini öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder