Şubat 17, 2021

Levante - Atletico Madrid İddaa Tahmini 17.02.2021

Levante'de ofansif orta saha Melero dışında yeni bir eksik yok. Atletico Madrid'te Trippier cezalı. Lemar ve Herrera'nın karantinası sürüyor. Stoper Gimenez ve Felix iyileşti. 

Lider eksik maçlarını tamamlamaya devam ediyor. Ligin 2. haftası oynanması gereken kapışmaya çıkıyorlar. Hafta sonu ise Atletico Madrid'in sahasında tekrar Levante-Atletico maçı izleyeceğiz. 

Atletico'da Gimenez'in savunmaya dönmesi ile Felipe kenara gelecek. Sağ kanatta Vrsaljko, solda Carrasco ile ideal takım sahada olacak. Savunma anlamında biraz daha iyi bir Atletico izleyeceğiz. Yan toplardan basit pozisyonlar vermeyeceklerdir. Levante kanatları iyi kullanan bir takım. Morales forvet bölgesinde de oynasa sol açıktan bindirmeleri etkili yapıyor. Aynı şekilde diğer kanatta De Frutos da Hermoso'ya zor anlar yaşatabilir. 

Atletico ise iyi oyununu sürdürüyor. Organize olmakta hücumlarda zorlanmıyorlar. Suarez'i ceza sahasında topla buluşturdukları oranda galibiyetler almayı sürdürecekler. Levante'nin stoper ve defansif orta saha bölgesi baskı karşısında hata yapabilen oyunculardan kurulu. Atletico bunu değerlendirir. 1-2, 0-2 skorlarına yakınım. Atletico Madrid 1.5 üstü atar seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder