Şubat 18, 2021

Granada - Napoli İddaa Tahmini 18.02.2021

Granada'da önemli iki eksik forvetler Luis Suarez ve Soldado. Orta saha Luis Milla da sakat. Napoli'de kaleci Ospina, Lozano, Mertens, Petagna, orta saha Demme, Koulibaly, Manolas, Hysaj, Ghoulam sakatlığı süren isimler. 

Napoli orta saha rotasyonu konusunda rahat bir takım. Hücumda ise eksikler nedeniyle Gattuso'nun eli o kadar rahat olmayabilir. Mertens, Lozano ve Petagna gibi hücum oyuncuları grup maçlarında sürekli forma bulan isimlerdi. Bugün as forvetleri Osimhen'i dinlendiremiyecek gibi gözüküyorlar. İnsigne ve Politano ile hücum hattı tamamlanacak ama kenardan gelip hücuma katkı sağlayacak forvet özellikli bir oyuncuları yok. 

Granada tarafına bakarsak Gonalons'un iyileşmesi Diego Martinez açısından sevindirici bir haber oldu. İki forveti Suarez ve Soldado'yu kritik zamanda kaybettiler. İkinci maça da yetişmeleri zor görünüyor. Eldeki tek forvet Jorge Molina. Molina yaşı itibariyle üst üste 90 dakikaları çıkaramaz. Atletico maçında 90 dakika sahadaydı ve bugün de 90 dakikayı çıkarabileceğini düşünmüyorum. Granada forvet bölümü dışında orta saha ve kenar oyuncuları ile yaratıcı olmaya çalışacaktır. 

Her iki tarafın da hücum eksikleri özellikle 2. yarıda yorulan oyuncular görmemize neden olacak. Orta sahada mücadele gücü yüksek bir maç bekliyorum. 0-1, 1-1 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder