Şubat 24, 2021

Atalanta - Real Madrid İddaa Tahmini 24.02.2021

Atalanta'da önemli bir eksik yok. Real Madrid'te Benzema, Ramos, Hazard, Marcelo, Carvajal, Valverde, Rodrygo, Militao sakat. 

Real Madrid'te son eksik Benzema oldu. Bugün Benzema sahada olsaydı farklı şeyler söyleyebilirdim. Ama Benzema'nın yerini doldurabilmek çok zor. Şimdilik Mariano ile oynuyorlar. Mariano fazla süre almadığı için takımla çok uyumlu değil. Önemli atakları ofsayta düşerek kesebiliyor. Çizgi savunmalar konusunda biraz daha dikkatli olursa bugün pozisyonlara girmekte aslında zorlanmayacaktır. Real'in bugün tek artısı üzerine gelen cesur futbol oynayan bir takımla karşılaşmak olacak. Büyük ihtimalle Asensio ve Vinicius boş alanları fazla bulacaktır. Aynı şekilde Modric ve Casemiro'nun uzaktan şutlarını da göreceğiz. 

Atalanta tarafına gelirsek Gasperini hırslı ve daha fazlasını isteyen bir teknik adam. Geçen sezon bu turda Valencia'yı virüsün Avrupa'ya yayıldığı o maçlarda gollü galbiyetlerle elemişlerdi. Ardından çeyrek finalde tek maçta PSG'ye son dakika golleri ile elenmişlerdi. O maçtaki hayal kırıklıkları hala gözümün önünde. Real Madrid'i eleme şansları yüksek. Ancak grup maçlarında kendi sahalarında kazanamamış olmaları bir soru işareti. Bu yüzden Atalanta kazanır konusunda çekincem var. Deplasmandaki maçta daha iyi olacaklarını düşünüyorum aslında. 

3-2 ya da 2-2 skorlarına yakınım. Taraf bahsindense gol bahislerini daha değerli buluyorum. 3.5 üstü seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder