Şubat 07, 2021

Real Sociedad - Cadiz İddaa Tahmini 07.02.2021

Real Sociedad'ta stoper Le Normand cezalı. Kadronun sürprizi iyileşen David Silva oldu. Cadiz'de oyun kurucu Alex Fernandez'in sakatlığı sürüyor. Yeni bir eksik yok. 

Sociedad Aralık ayındaki Bask derbisi galibiyetinden sonra ligde yeni senede oynadığı 4 maçta hiç kazanamadı. Buna rağmen Avrupa Ligi için puan tablosunda en şanslı takım konumundalar. Basklılar iç sahada Osasuna, Eibar, Huesca, Valencia gibi alt sıralara yakın seyreden tüm takımlardan kendi sahasında gol yemeyi başardı. 

Cadiz tarafına gelirsek deplasmanlarda öne geçtiklerinde rakibi zorlayan takım ilk golü yediğinde ise dağılabiliyor. Atletico karşısında 3-1'e rağmen oyunu bırakmadan savaşmaları önemliydi. Ciddi pozisyonlara girdiler beraberliği bile koparabilirlerdi. 

Bugün Sociedad, Le Normand'ın yokluğunda savunmanın ortasında zorlanacaktır. Stoperin tek değişmez oyuncusu Le Normand'ın yerine Zubimendi ve sakatlık sonrası 3. maçına çıkacak olan Elustondo'yu tandemde izleyeceğiz. Negredo ve Lozano ikilisi bu iki oyuncuya karşı havadan ve yerden üstünlük kurmakta zorlanmaz. 

Sürpriz ve güzel bir orandan KG var seçimi 7/10 denenmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder