Şubat 21, 2021

Athletic Bilbao - Villarreal İddaa Tahmini 21.02.2021

 Athletic'te orta saha Vesga ve stoper Nunez cezalı. Villarreal'de yeni bir eksik yok. Kadro açıklanmadı.

Villarreal açısından kadroyu geniş tutan önemli yedek oyuncular düzeldi. Chukwueze, Yeremy Pino gibi isimler takıma katıldılar. Tek sıkıntı sağ bekte olacak gibi gözüküyor. Kadro açıklanmasa da Ruben Pena kadroda olmayabilir. Salzburg maçında ikinci yarıda Pena yerine oyuna giren Fotyh'u yine bekte görebiliriz. Perşembe günü oynadıkları Salzburg sınavında Emery tüm as isimlerine yer verdi. Bugün 1-2 oyuncu dinlenebilir. 

Athletic'e bakarsak yükselişlerini devam ettiriyorlar. Muniain'in önderliğinde oyunundan keyif alan bir Bilbao izliyoruz. Villarreal'e göre hücumda daha formdalar. Pozisyon verseler gol de yeseler daha fazlasını atabilecek baskıyı kuruyorlar. 

Villarreal özellikle orta alanda rotasyon fazla yapmadan maça çıkacaktır. Capoue ve Parejo gibi oyuncularda 2. yarıda yorgunluk belirtileri normal olur. Bilbao ise bu bölümlerde diri kalarak daha baskın taraf olur. Villarreal'de sağ bekte Foyth'u izlersek ev sahibi burada maden bulacaktır. 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım. Bilbao 1.5 üstü atar bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder