Şubat 23, 2021

Atletico Madrid - Chelsea İddaa Tahmini 23.02.2021

Atletico'da stoper Gimenez, Carrasco, Vrsaljko, Trippier ve Hector Herrera yok. Chelsea'de stoper Thiago Silva dışında eksik yok. 

Atletico'da Saul ve Llorente'nin kanatlarda yer alması bekleniyor. Stoperde Gimenez yerine Felipe'yi izleyeceğiz. Chelsea'da Abraham, Werner ve Mount üçlüsü forvette yer alabilir. 

Atletico'da son maçlarda Suarez gol atmayınca skora katkı koyan oyunculara ihtiyaç olduğu gün yüzüne çıktı. Suarez de robot değil ve tıkandığı zamanlar olacaktır. Saul ve Llorente özellikle Şampiyonlar Ligi'ne ayrı konsantre olan ve skor bulan oyuncular ama kanatlarda yer almaları nedeniyle ceza sahasına biraz uzak kalabiliyorlar. Bugün Felix'in oyunu belirleyici olacaktır. 2. Levante maçında oyuna girdikten sonra belki skor etki edemedi ama Suarez'i hareketlendirmesiyle üst üste pozisyonlara girdiler. 

Chelsea tarafına gelirsek Tuchel ile hiç yenilmediler. Lampard ile daha heyecan verici ama istikrarsız sonuçlar alan bir takımları vardı. Alman teknik adam ise işin savunma yönünü ön plana alarak dengeli bir takım yarattı. Elbette Havertz, Pulisic gibi isimler yedeğe çekildi. Mount'un yaratıcılığında Abraham ve Werner ile işi bitirmeye çalışıyorlar. 

Bükreş'te oynanacak ilk maçta Atletico'da aslında deplasmanda olacak. Atletico topa hakim olan ve daha fazla arayan taraf olur. Chelsea ise kontra şansları bekleyecek. 2-1, 1-1 skorlarına yakınım. TGS 2-3 seçimini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder