Şubat 12, 2021

Celta Vigo - Elche İddaa Tahmini 12.02.2021

Celta'da önemli bir eksik yok. Elche'de sol açık/kanat Fidel'in sakatlığı sürüyor. 

Celta iki yeni transferinin katkısını Atletico'dan puan alırken gördü. Celta'da ilk 11'i zorlayacak oyunculara ihtiyaç vardı. Coudet, kanat oyuncusu Solari ve forvet Ferreyra ile nokta atışı transferler yaptı. Özellikle Solari'yi sağda ilerleyen haftalarda ilk 11'de de göreceğimizi düşünüyorum. 3 maçtır beraberliklerle ilerleyen bir Celta var. Eibar, Granada ve Atletico Madrid sınavlarında rakiplere birden fazla net pozisyonlar vermediler. Hücumda ise her zamanki aktif oyunlarını sürdürüyorlar. 

Elche'ye gelirsek Valladolid, Villarreal ve Valencia sınavlarında ilk yarı ve ikinci yarılarda bambaşka tablolar çiziyorlar. Valencia ve Villarreal maçlarında ilk yarılarda 2-3 pas yapamayan ve rakipten baskı yiyen Elche 2. yarılarda ise oyunu tamamen değiştirebilmişti. Valladolid sınavında ise ilk yarıya gollerle başlayıp 2. yarıda hiç birşey üretememişti. Elche farklı geriye de düşse pes etmeyen ve mağlubiyeti kabul etmeyen yapılarını seviyorum. 

Bugün Celta'nın daha iyi başlayarak ilk 30 dakikalık bölümde skor üretebileceğini düşünüyorum. Elche son haftalarda olduğu gibi geriye düştükten sonra oynamaya başlayabilir. 2-1, 3-1 skorlarına yakınım. İlk yarı Celta bahsini biraz daha ön plana koydum. 7/10 

1.35 oranlardan Celta kazanır riskine girmeyi tavsiye etmem. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder