Şubat 13, 2021

Granada - Atletico Madrid İddaa Tahmini 13.02.2021

Granada'da forvetler Soldado, Luis Suarez, orta saha Luis Milla ve Gonalons sakat. Atletico'da Lemar, Herrera, Gimenez, Felix ve Dembele yok. 

Atletico Madrid ilk puan kaybını yaşadı. Eksikleri nedeniyle defansta istenilen düzeyde değillerdi. Simeone sağ ve sol kanatta zorlanıyor. Aynı şekilde stoper üçlüsünde Felipe'nin doğru zamanlarda doğru yerlerde olamaması da Atletico'nun gereğinden fazla gol yemesine neden oluyor. Bugün Hermoso dönüyor. Büyük ihtimalle Gimenez yerine stoperde izleyeceğiz onu. Felipe ve Savic ile defans tamamlanacak. Saul ve Carrasco'nun kanatlarda yer alması bekleniyor. 

Granada'da iki forvet Soldado ve Luis Suarez'in yokluğu sürpriz oldu. Büyük ihtimalle iki oyuncunun hafif sakatlıkları var ama Diego Martinez ikisini de Avrupa Ligi'ndeki Napoli sınavına saklamak istiyor. Forvette Jorge Molina'yı izleyeceğiz. Darwin Machis ve Kenedy ile hücum tamamlanacak. Özellikle Jorge Molina kupa sınavlarında sürekli sahadaydı, formda ve hazır olduğunu söyleyebilirim. Granada açısından tek sorun yedek kulübesinde forvet özellikli başka bir ismin olmaması. Gerçi aynı sorunu Atletico için de söyleyebiliriz. 

İki takım da sahaya çıkan 11'leri ile sonuca gitmek zorunda. Yedek kulübeleri hücum anlamında zengin olamayacak. Atletico'nun defans problemleri, Granada'nın az pozisyondan da skor üretebilmesi KG var bahsine daha yakın olmamı sağladı. Granadalı Suarez ve Soldado sahada olabilseydi stake'im biraz daha yüksek olurdu. 6/10 KG var alınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder