Şubat 06, 2021

Huesca - Real Madrid İddaa Tahmini 06.02.2021

Real Madrid'te stoper Militao sakat. Sağ bek Carvajal, Ramos, Rodrygo, Hazard, Lucas ve Fede Valverde sakat. Isco kadroya alınmadı. Huesca'da yeni bir eksik yok. Orta saha Mosquera'nın sakatlığı sürüyor. 

Real açısından iyi haber Nacho'nun iyileşmiş olması. Stoperde Nacho ve Varane'ı izleyeceğiz. Zidane'nın da karantinası bitti kulübeye geri dönüyor. 17 kişilik dar bir kadro ile Huesca'ya gittiler. 

Huesca yeni teknik direktörü Pacheta ile 3 maça çıktı. İlk maçlarında 1-0 Getafe'ye yenilirken, Villarreal ile içeride 0-0 berabere kaldılar. Son maçlarında Valladolid deplasmanından güzel bir oyunla 3-1 galip dönmüşlerdi. Pacheta 5-3-2'yi tercih ediyor. İlk iki maçında defansa yoğunlaşan takım, Valladolid sınavında ise rakibin hatalarını değerlendirmek adına bekleriyle hücumda daha fazla görünmüştü. Bugün yine defansta daha fazla kalan bir Huesca görebiliriz. 

Real'de ise zayıf taraf Odriozola olacak. Nacho'nun dönüşü tandemi biraz daha dengeli kılacaktır. Ancak sağ bek savunmasında zorlanabilirler. Her iki tarafın da duran toplarla daha etkin bir maç çıkarmasını bekliyorum. Aksiyon ve hücum organizasyonları açısından keyifli bir maç göremeyebiliriz. Huesca 2 fark yemez bahsini 6/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder