Şubat 26, 2021

Levante - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 26.02.2021

Levante'de stoper Vezo cezalı. Stoper Postigo, orta saha Radoja, orta saha Melero, oyun kurucu Bardhi ve orta saha Campana sakat. Bilbao'da iki as orta saha Unai Lopez ve Dani Garcia cezalı. 

Her iki takım hafta içi perşembe günü Kral Kupası'nda 1-1'in rövanşında karşılaşacaklar. Arada dinlenmek adına 5 gün gibi yeterli bir süre olacağı için bugün oynayacakları maça en iyi kadroları ile çıkacaklarını düşünüyorum. Levante tarafında daha fazla eksik göze çarpıyor. Defans ya da hücumda sorun yaşayacaklarını düşünmüyorum. Fakat orta sahada Malsa ve Vukcevic'in baskı karşısında teknik kapasitelerinin yetersiz olması sorun yaratabilir. Bardhi sakatlık sonrası takımın hücum performansını yükselten oyuncu olmuştu. Ancak Levante, Bardhi'siz de uzun bir zaman oynadığı için bugün yokluğunu çok aramayacaktır. De Frutos ve Rochina gibi yaratıcı özelliği fazla olan iki isim de Levante'nin üretkenliğinde yeterli olur. 

Bilbao tarafına gelirsek Villarreal karşısında 2. gole ve maçı kazanmaya yakın oynadılar. Marcelino'dan sonra her maça ortak olan ve yenilgiyi kabul etmeyen bir Bilbao izliyoruz. Bugün aynı Levante gibi orta sahada zorlanacaklarını düşünüyorum. Vencedor ve Vesga ikilisi ile oynayacaklar. Kenarda bu iki ismi yedekleyebilecek orta sahaları da yok. Vencedor tempolu ve defansif özellikleri olan bir oyuncu. Vesga ise genelde Marcelino'nun 4. tercih olarak düşündüğü bir isim. Büyük ihtimalle defansif yeterliliğinden hoşlanmadığı için kenarda bekletmeyi seçiyordu. 

Her iki tarafın da orta saha oyuncuları yüksek tempoyu 2. yarıda kaldıramayabilir. Bu da ceza sahasına kolay inen iki ekibi getirecektir. Karşılıklı golleri 8/10 öne koydum. 1-1, 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder