Şubat 27, 2021

Eibar - Huesca İddaa Tahmini 27.02.2021

Eibar'da kaleci Dimitrovic kişisel problemler nedeniyle kadroda yok. Huesca'da yeni bir eksik yok. Stoper Gaston Silva, orta saha Mosquera sakat. 

Mendilibar Eibar'ın düşüşünü toparlamak zorunda. Bunun için de uygun bir rakiple karşılaşıyorlar. Bu maçta rakiplerine verecekleri bir puan bile sezon sonunda korkulu zamanlara işaret eder. Kazanmak için sonuna kadar savaşan bir Eibar göreceğiz. 

Huesca tarafına bakarsak Pacheta yönetiminde yükselişe geçtiler. İlk iki maçı idare ettikten sonra sisteme çabuk alışan ve tepki veren bir oyuncu grubu izliyorum. 5-3-2 ya da 3-5-2 Huesca'nın kurtuluş anahtarı oldu. Sevilla ve Real Madrid ile dahi başabaş oynamayı başardılar. Yeni sistemlerinin iki kilit noktası da kanat oyuncuları. Sağda Maffeo ve solda Galan bu sistemle her geçen gün parlıyorlar. 

Eibar açısından zayıf taraf orta saha ve kaleci Yoel olacaktır. Huesca bu iki zaafı da en iyi şekilde kullanır. En az bir gol bulmalarını bekliyorum. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. Huesca gol atar bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder