Şubat 03, 2021

Granada - Barcelona Kral Kupası Çeyrek Final İddaa Tahmini 03.02.2021

Granada'da orta saha oyuncuları Gonalons, Yangel ve Luis Milla sakatlıkları nedeniyle yoklar. Barcelona'da Pique, Coutinho ve Ansu sakat. 

Koeman önceki turda Vallecano karşısına güçlü bir kadroyla çıkmıştı. Bugün de rotasyon yapması beklenmiyor. Kalede Neto, sağ bekte Sergi Roberto ve Dembele yerine de sağ açıkta Trincao'yu görebiliriz. Bu 3 oyuncu dışında takım aslardan oluşacak. 

Granada'da ise 3 orta saha oyuncusunun yokluğunda Diego Martinez çift forvete mi dönecek, yoksa Montoro, Yan Eteki'nin önünde daha çok forvet arkası olarak tanımlayabileceğimiz Fede Vico'yu mu kullanacak? Barcelona karşısında kendi sahalarında 4-0 yenildiklerinde 3 defansif orta saha ile oyuna başlamıştı. Yine de Katalanları durduramadıkları gibi erken gollerle yenik duruma geçince oyundan da düşmüşlerdi. Martinez bence yine aynı hatayı yapmaz. Çift forvet oynamasa bile 4-2-3-1 ile kupanın golcü oyuncusu Jorge Molina'yı kesmeden sola atarak Soldado ile birlikte sahaya sürmesini bekliyorum. 

Barcelona'nın ilk 11'i belli, Granada'nın nasıl bir 11 ile çıkacağı ise skora gidip turu ne kadar zorlayacaklarını gösterek. Her şekilde en az 3 golün çıkacağı 4. golün de gelme ihtimalinin yüksek olduğu bir maç bekliyorum. 2.5 üstü bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder