Ocak 09, 2022

Alaves - Athletic Bilbao İddaa Tahmini 09.01.2022

Alaves'te orta saha Loum Afrika kupasında. Bilbao'da bekler Capa ve Yuri ile forvet Villalibre sakatlığı süren isimler. Yeni bir eksik yok. 

Bilbao süper kupa maçları öncesi formunu yükseltti. Şimdiden söyleyebilirim ki Süper Kupa'nın en büyük adayı onlar. Berenguer, Sancet ve De Marcos'un ilk 11'e adapte olması ile ofansif anlamda iyi bir Bilbao izliyoruz. Nico Williams ve Raul Garcia'yı da Kral kupası maçında olduğu gibi doğru zamanlarda kullanan Marcelino'nun şu anda eli oldukça rahat. 

Diğer yandan Alaves dipten kurtulmaya çalışıyor. Doğru zamanda teknik değişim yaptılar, bazı transferler de yapıyorlar. Mendilibar eski güvendiği öğrencileri yanına topluyor. Orta sahaya Escalante'yi, hücuma Josan'ı aldılar. Orta sahada bir beyin eksikliği Alaves'in göze çarpan eksiğiydi. O bölümde çok oyuncu olmasına rağmen lig tecrübesi olmayan gençler olduğu için zorlanıyorlardı. Aynı şekilde De La Fuente ve Pellestri gibi potansiyelli ama potansiyelini ortaya koyamayan genç oyuncular Mendilibar'ın elinde işlenmiş elmaslara dönüşebilirler. 

Bilbao'nun çıkışına karşılık Alaves de sahaya birşeyler koymak zorunda. Deplasman ekibi ofansif gücüyle çok ağır basıyor, bu güce karşılık vermek için mutlaka gol atmalılar. KG var seçimini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder