Ocak 09, 2022

Villarreal - Atletico Madrid İddaa Tahmini 09.01.2022

Villarreal'de bek Ruben Pena, orta saha Coquelin ve forvet Paco sakat. Chukwueze, Auier, Dia ve Mandi milli takımda. Danjuma'nın durumu belirsiz. Atletico Madrid'te Luis Suarez ve stoper Gimenez cezalı. Griezmann ve Savic sakat. Trippier ayrıldı. 

Atletico'da stoper bölgesinde Felipe ve Hermoso'nun oynaması bekleniyor. Beklerde Lodi ve Llorente'yi izleyeceğiz. Forvette Correa ve Felix'li bir 11 ile sahada olabilirler. 

Villarreal, Afrika Kupası nedeniyle biraz dertli. Formu yükselen ve Gerard'a yardımcı olan Dia ve Chukwueze'nin yokluğu bugün maçı direkt etkileyecektir. Bu dönemde mutlaka Danjuma ve Paco Alcacer'i sağlıklı bir hale getirerek takıma katmak zorundalar aksi takdirde Villarreal'in üretkenliği azalacaktır. Bugün Raba ve Gerard forveti, Trigueros ve Moi Gomez kenarları ile sahada olacaklar. Kenar forvet tarzında dikine gidebilen bir oyuncularının olmaması hücumu etkileyecektir. Felipe ve Hermoso ikilisi genelde yandan gelen yüksek toplarda hatalar yapabilen iki stoper. Gerard'ın yüksek top etkinliğini daha fazla çalıştırmak zorundalar. 

Villarreal'in hücumdaki darlığı, Atletico'nun defansın göbeğindeki zayıflığı dengeli gidebilecek bir maçı işaret ediyor. Atletico bu sezon deplasmanda oynadığı 10 maçın 10'unda da kalesinde gol gördü. Eksiklerine rağmen Villarreal skora gidecektir. KG var bahsini 7/10 öne koydum. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder