Ocak 22, 2022

Sevilla - Celta Vigo İddaa Tahmini 22.01.2022

Sevilla'da Navas ve Lamela sakat. Bono, En Nesyri, Münir milli takımda. Kounde yedek başlayabilir. Celta’da eksik bulunmuyor. 

Sevilla uzun bir zamandır rotasyon yapamadan ilerliyor. Hem kupada hem de ligde üst üste zorlu rakiplerle oynadılar. Bugün iç sahada olsa da yorgunluk hissedebileceklerini düşünüyorum.

Celta kupada elendiği için hafta sonu maç yapmamıştı ama hafta içi 19 Ocak'ta Osasuna'yı içeride ağırladılar. Coudet'in ekibi defansif olarak açabilecekleri takımlarla oynadığında puan almakta zorlanmıyor. Bugün Sevilla ile başabaş oynamayı bence başaracaklardır. Özellikle Sevilla'da kısa bir dönem oynamış ama kendini yeteri kadar kanıtlayamamış olan Aspas motive bir maç çıkarabilir. 

Erken tahminim gazeteye hazırlarken KG var ve korner bahisleri arasında kalmıştım. İki tarafın kanat oyunlarında başarılı olduğunu düşünüyorum. Diğer yandan Celta kalecisi Dituro'nun da kurtarış konusunda aktif olduğunu bildiğimden korner bahsini biraz daha ön plana aldım. 9.5 üstü korner bahsi güzel oranıyla 7/10 denenmeli. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder