Ocak 23, 2022

Real Sociedad - Getafe İddaa Tahmini 23.01.2022

Real Sociedad'ta Zubimendi, Monreal, Barrenetxea sakat. Mikel Merino cezalı. Getafe'de iki as forvet Enes ve Sandro cezalı. 

İki formda takım karşılaşıyorlar. Getafe, Sanchez Flores ile kısa zamanda çok şeyler başardı. Flores'in tarzını çok beğenmesem de ilk geldiği günden bu yana arkasındaydım. Çünkü elindeki kadroyu kendi tarzına göre verimli kullanabileceğini biliyordum. Bunu da başardı. İki önemli transfer yaptılar. Sevilla'da kendini gösteremeyen Oscar'ı aldılar ve ilk maçında golle tanışan Borja Mayoral'ı İspanya'ya geri getirdiler. Özellikle Mayoral takviyesi önemli. Forvette Enes ve Sandro'ya her zaman güvenemezsin ama Borja gibi bu ligi iyi tanıyan ve oturmuş bir sisteme girecek olan akıllı bir forvet Madrid ekibinin deplasmanlarda da skora gitmesini sağlayabilir. Bugün izleyeceğimiz maç bu anlamda ışık tutacaktır. Enes ve Sandro yokken Borja ve Mata ikilisini ileride izleyeceğiz. Sevilla ve Villarreal maçlarında 1-0 yenilirlerken oyunu dengede götürebilen ama bir türlü skoru eşitleyemeyen Getafe bakalım bugün o golü bulabilecek mi?

Real Sociedad'a gelirsek Isak iyileşti, yedekte başlayabilir. Orta alan konusunda bugün zorlanabilirler. Rafinha, Guevara ve Silva üçlüsü orta alanda yer alacak. Rafinha önemli bir katkı oldu. Ancak orta saha savunmasında yeterli düzeyde olması zor. Sociedad teknik anlamda olumlu bir maç çıkarabilir ama Rafinha ve Silva'nın oyundan düştüğü 2. yarıda zorlanabilirler. 

Bence gollü olmasa da tempolu bir maç izleyeceğiz. 1-0 ya da 1-1 skorlarına yakınım. 2.5 altı bahsini öne koydum. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder