Ocak 03, 2022

Villarreal - Levante İddaa Tahmini 03.01.2022

Villarreal'de Paco ve Coquelin sakat. Stoper Mandi, kaleci Rulli, sol açık Alberto Moreno, orta saha Capoue ve Parejo Covid nedeniyle sahada olamayabilir. Levante'de Pepelu ve Soldado cezalı. Stoper Mustafi, Son ve Vukcevic sakat. 

Her iki takımda da Covid'ten etkilenen oyuncular var ama isim olarak açıklanmadılar. Kadroları da açıklamadıkları için kesin bilgiler veremiyorum. Valencia bölgesinden iki takım derbi niteliğindeki maçta karşılaşacak.

Villarreal'in zaten geniş bir kadrosu var. Kalede Asenjo bekleniyor. Orta alanda Capoue, Coquelin ve Parejo olmayınca Trigueros Iborra ikilisi sahada olabilir. Moi Gomez ve Yeremi Pino kanatlarda yer alır. Forvette Gerard ve Dia bekleniyor. Dia ve Gerard çok fazla birlikte oynayamadılar. Alaves maçında bazı pozisyonlarda uyumsuzlukları göze çarpıyordu yine de birkaç maç üst üste sahaya çıktıklarında Villarreal'in skora gitmesi çok daha kolay olacaktır. 

Levante tarafına bakarsak yeni menajerle hala galibiyet alınmadı. Valencia ve Espanyol maçlarında istekli bir takım vardı sahada ama maçların son bölümlerinde fazlasıyla oyundan düştüler. Her iki maçın da ilk yarılarını 2-1 önde kapatıp 4-3 yenildiler. Yüksek tempoyla başlamak pek Levante'ye yaramadı son 2 maçta. Yeni menajer Lisci lig tecrübesi olan bir teknik adam değil. Bu da sahadaki kararlarından net bir şekilde anlaşılıyor. Bugün yine belki Villarreal'den bile iyi başlayan bir Levante izleriz. Öne de geçebilirler ama maçın devamında özellikle Danjuma ve Chukwueze ikilisi yedekten gelerek Villarreal'e katkı verecektir. 

İlk devrede en az 2 gol görebiliriz. İlk yarı 1.5 üstü denenmeli. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder