Ocak 19, 2022

Valencia - Sevilla İddaa Tahmini 19.01.2022

Valencia'da stoper Paulista sakat. Soler, Wass, Helder Costa'nın durumları net değil. Sevilla'da Lamela, Suso, Navas sakat. Kaleci Bono, En Nesyri, Münir milli takımda. Kaleci Dimitrovic, Fernando, Rekik ve Delaney'in durumları net değil. Kadroda olsalar bile yedek başlayabilirler. 

İki tarafın da kadroları sakatlar ve milli maçlar nedeniyle eksik olacak. Hafta sonu iki takım da kupa maçlarında oynadılar, dar kadrolar nedeniyle bazı aslarını da oynattılar. Valencia genel anlamda içerde gollü maçlara imza atıyor. Keyif veren bir futbol oynadıklarını söylemem zor ama kendi seyircileri önünde oyuncuların mücadelelerini yüksek tuttuklarını görebiliyorum. 

Sevilla tarafına gelirsek hücumdaki deplasmanda her zaman belli bir oyun düzenleri var. Önce rakibi karşılamayı tercih ediyorlar. Oyunu dengelediklerinde, ilk golü bularak maçı kontrol etmek istiyorlar. Bugün uzaktan şutların etkili olabileceği bir maç görebiliriz. Sevilla eğer 2. kalecisi Dimitrovic'i yetiştiremezse genç kalecileri Javi Diaz ile sıkıntı yaşayacaktır. 

İlk 11'ler net olmadığı için benim de net bir tahminim yok. Maçın heyecanına ortak olmak adına ilk yarı beraberlik bahsi yüksek oranıyla 5/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder