Ocak 02, 2022

Atletico Madrid - Rayo Vallecano İddaa Tahmini 02.01.2022

Atletico Madrid'te Griezmann, Koke, Felix, Simeone ve Herrera karantinada. Llorente ve Savic sakat. Rayo Vallecano'da sol açık Alvaro Garcia sakatlığı nedeniyle yok. Covid kaynaklı karantinada olan oyuncular stoper Catena, yedek oyuncular Bebe, Mario Suarez, forvetler Nteka ve Falcao, Quasmi ve Pozo. 

Her iki takım eksiklere rağmen yapıcı 11'lerle sahada olacaklar. Kanat oyuncularının öne çıktığı ve oyun kurmak konusunda sorumluluk aldığı bir maç izleyeceğiz. Rayo Vallecano Alvaro Garcia'nın soldaki etkinliğini arayacaktır. Kadrolarında Alvaro'yu aratmayacak tarzda bir oyuncuları bulunmuyor. 

Atletico tarafına gelirsek, yenilgilerle 2021'i noktaladılar. Simeone'li Atletico'da bu kadar uzun süreli yenilgilere hiç şahit olmadık. Bu maç bir dönüm noktası olacaktır. Belki çok iyi bir Atletico izleyemeyiz ama üzerine gelen ve açık oynayan takımlara karşı ev sahibi ekip her zaman skor konusunda şanslı olmuştur. İlk yarıdan öne geçmelerini bekliyorum. İlk yarı Atletico Madrid kazanır bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder