Ocak 02, 2022

Alaves - Real Sociedad İddaa Tahmini 02.01.2022

Alaves'te sakatlığı bulunan Pere Pons ve Ximo dışında eksik yok. Sociedad'ta Oyarzabal cezalı. Yeni transfer Rafinha henüz kadroda değil. Covid kaynaklı sıkıntılar olsa da as oyuncular kadroya yetiştiler. 

Bask bölgesinden iki takım derbide karşılaşacak. Alaves teknik değişime gitti. Bu bölgenin ruhunu iyi bilen Mendilibar'ı takımın başına getirdiler. Hem Osasuna hem de yıllarca Eibar'da La Liga'ya damga vuran futbol felsefesiyle güzel oyunlar izletmiş bir teknik adam Mendilibar. Alaves'te istediği bir kadro elinde yok ama ekmeğini taştan çıkarabilen bir isim olduğu için çok zorlanacağını düşünmüyorum. İlk maçta çift forvetle sahada yer alan bir Alaves izleyeceğiz. Sylla ve Joselu ikilisini Edgar ve Rioja destekleyecek. Bek oyuncularının hücuma çıkışları, presli futbol ve rakibi bozan yapısıyla Alaves bugün farklı bir görüntüde olacaktır. 

Diğer yandan Sociedad formsuz bir şekilde sezonu bitirdi. Sezon başından beri parlak akılda kalan bir maçlarını izleyemedim. Bu kadronun çok daha iyisini yapması lazım ama Isak'ın tamamen yalnız bırakıldığı ve tek başına topu alıp gol atmaya çalıştığı maçlar izliyoruz. Bugün de kopuk kopuk bir Sociedad izleyeceğimizi düşünüyorum. 

Oran düşük olsa da çifte şans Alaves tarafındayım. Alaves yenilmez 7/10 oynanabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder