Ocak 19, 2022

Celta Vigo - Osasuna İddaa Tahmini 19.01.2022

Celta Vigo'da önemli bir eksik yok. Osasuna'da stoperler David Garcia ve Unai Garcia, diğer stoper Aridane'nin de sakatlığı sürüyor. 

İki takım da orta sıralarda ligde bir hedefleri olduğunu söylemek zor. Düşme korkusu da yaşayacaklarını düşünmüyorum. Zaman zaman çıkış yakalayarak yine orta sıralarda kalacaklardır. Celta'nın hücumdaki potansiyelini beğeniyorum. İç sahada belki maç kazanmakta zorlanıyorlar ama skor üretmekte zorlanmıyorlar son haftalarda. 

Osasuna ise uzun bir aradan sonra galibiyet alarak bu maça geldi. Deplasmandaki ilk haftalardaki formlarını kaybettiler. Tek olumlu tarafları hücumda eksiklerinin olmaması. Stoper ikilisinde altyapıdan gelen Dufur ve Cruz'un oynaması bekleniyor. Dufur izlediğim bir oyuncu olmadığı için hakkında yorum yapmam zor. Ancak Cruz'un da asıl mevkisinin sol bek olduğu düşünülünce Osasuna bugün tandemde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilir. Kaleci Herrera'ya bu anlamda daha çok iş düşecektir. 

İki tarafın da motive olacağı bir maç görebiliriz. İki takım gol atar bahsi iyi oranıyla 6/10 oynanabilir. Eğer lig sırasında hedefleri olan takımlar olsaydı stake'im yüksek olabilirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder