Ocak 22, 2022

Villarreal - Mallorca İddaa Tahmini 22.01.2022

Villarreal'de orta saha Copue cezalı. Coquelin, Danjuma sakat. Dia, Chukwueze, Mandi milli takımda. Sağ bek Foyth'un durumu net değil. Mallorca'da orta saha Baba sakat. 

Villarreal Afrika Kupası'nda önce kendi sahasında Levante'yi 5-0 ile geçmişti. Kupaya katılan oyuncularından sonra Gijon'a kupada 2-1 yenildiler. Atletico ile 2-2 berabere kaldılar ve Elche'ye 1-0 yenildiler. Kupaya giden ofansif isimlerini arayacaklarını ve biran önce Danjuma ve Paco Alcacer'i yetiştirmek zorunda olduklarını söylemiştim. Özellikle deplasmanda oynadıkları kupada Gijon ve deplasmanda Elche maçlarında hücumdaki yetersizlikleri görünür oldu. Bugün iç saha olması nedeniyle daha aktif bir Villarreal izleriz ama Gerard'ın oyun kurmaya fazla kendini kaptırmasıyla skor noktasında bitirici oyuncu eksikliği hissedebiliyoruz. Büyük ihtimalle Emery ikinci yarıda oyunu çözmek adına genç santrfor Jackson'dan faydalanmaya çalışacaktır. Jackson Villarreal'in sistemine uyumlu olabilecek ve Gerard'ı tamamlayabilecek bir oyuncu fakat henüz takıma ve yanındaki oyunculara alışkın değil. Bence Emery baştan onunla oynamakta ısrarcı olmalıydı. 

Mallorca'ya gelirsek kaleye PSG'den Sevilla'nın eski kalecisi Sergio Rico'yu aldılar. Rico'nun ilk maçında iyi bir oyun çıkarabileceğini düşünüyorum. Diğer yandan eksikleri kalmadı. Her ne kadar deplasmanda çok yi olmasalar da bugün Villarreal'in hücumdaki düşük potansiyelini iyi savunabilirler. Mallorca 2 fark yemez bahsi ilk aklıma gelen seçim oldu. 2-1, 1-1 skorlarına yakınım. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder