Ocak 02, 2022

Elche - Granada İddaa Tahmini 02.01.2022

Elche'de forvetler Boye ve Lucas, Benedetto ve orta saha Marcone karantinada. Stoper Enzo Roco cezalı. Granada'da orta sahalar Montoro, Rochina, bek Arias sakat. Escudero ve Bacca karantinada. 

Elche'de as forvetlerin yokluğunda Pastore ve Guido Carillo'nun forvet hattında yer alması bekleniyor. Yedek golcü Pere Milla'nın katkısını da 2. yarıda görebiliriz. Elche'nin hep hücum oyuncuları ile öne çıkan bir takım olduğunu söyledim. Bugün bunu bir kez daha görebiliriz. İki as forvetleri yokken de skora gidebilen ve üretken olan bir Elche izleyeceğiz. İki kanat oyuncusu Fidel ve Tete'nin oyuna katkısı dışında Pastore'nin varlığı Elche'yi rahatlatacaktır. 

Granada tarafına bakarsak, Aralık ayını olumlu geçirdiler. İç sahada 3 galibiyetle düşme hattının üzerine çıktılar. Hala defansif kurguları çok iyi değil ama hücumda geçen sezonki perfromanslarını yakaladıkları için çıkışları da başladı. İki tarafın da skora gideceği çekişmeli bir maç görebiliriz. 1-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım. KG var seçimini 8/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder