Aralık 21, 2023

Alaves - Real Madrid İddaa Tahmini 21.12.2023

Alaves'te yeni bir eksik yok. Real'de Camavinga, kaleci Courtois, Alaba, Carvajal, Mendy, Militao, Arda ve Vinicius sakat. 

Sevilla maçını yazarken Sevilla'nın sakatlarından bir 11 kurulur demiştim, neredeyse Real için de aynı şeyi söyleyeceğiz. Hafta sonu Villarreal maçında Alaba da sakatlar listesine eklendi. Bu kadar önemli isme rağmen Real hücumda düşüş yaşamadı ve istikrarını koruyor. Vini'nin sakatlığından etkileneceklerini düşünüyordum ama Napoli, Union Berlin maçlarında gol de yeseler pozisyon da verseler daha fazla atabileceklerini gösterdiler. Brahim, Rodrygo hatta Joselu takımı farklı maçlarda taşıyabiliyor. Bellingham için zaten söyleyecek birşey yok. Başlarda sahada görünmeden goller atıyordu. Son maçlarda tüm pozisyonların da içinde yer alıyor. 

Alaves pazartesi Girona ile temposu yüksek bir maç yaptı. Sadece 2 gün sonra yeniden lider bir takımla oynamak kolay başarabilecekleri birşey değil çünkü kadro kapasiteleri sınırlı. İç sahada her maçlarında hücuma dönük tempolu başladılar. Akşamda Real'e zor anlar yaşatabilirler. Ancak Real üzerine gelen takımları cezalandırmakta zorlanmıyor. Deplasman ekibi en az 2 gol bulur. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder