Aralık 20, 2023

Barcelona - Almeria İddaa Tahmini 20.12.2023

Barcelona'da De Jong cezalı. Gavi, Ter Stegen, Pedri, İnigo Martinez sakat. Almeria'da ofansif oyuncu Melero sakat, orta saha Robertone cezalı. Forvetler Kone ve Suarez'in uzun süreli sakatlıkları devam ediyor. 

Barcelona Valencia karşısında bir puan kaybı daha yaptı. Açıkcası çok da hak ettikleri bir puan kaybı olmadı çünkü kazanabilecekleri pozisyonları da aslında buldular. Bu maç için önemli eksik De Jong olacak. Pedri de yok ama onun varlığı ile yokluğu pek belli değildi o yüzden aranacağını sanmam. De Jong yerine Sergi Roberto 11'de başlayacak gibi gözüküyor. Orta alandan o kilit paslar çıkmadıkça Almeria savunmasını da aşmakta zorlanırlar. 

Almeria'ya gelirsek Robertone ve Melero önemli eksikler. Hücumdan bir oyuncu azaltarak stoperi üçleyen bir Almeria göreceğiz. Almeria Garitano ile beraber savunma anlamında biraz daha gelişti. Fakat yine de Atletico Madrid, Getafe deplasmanlarında rakiplerden erken goller yediler ve maçları tutmayı başaramadılar. Hatta Alaves gibi düşme rakipleri olan bir takımdan ilk 45'te belki gol yemediler ama kaçan bir penaltıya sebep vermişlerdi. 

Almeria 3'lü savunma ile de oynasa bireysel hatalar yapabilen defans oyuncularına sahip. Barcelona bu hatalardan erken faydalanabilir. İlk yarıda öne geçmelerini bekliyorum. Yüksek skorlu bir maç olacağını düşünmüyorum. Gol bahislerine fazla bulaşmam. Oran olarak tatmin edici bir oran değil, İlk yarı Barça kazanır 6/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder