Aralık 10, 2023

Barcelona - Girona İddaa Tahmii 10.12.2023

Barcelona'da stoper Inigo, Gavi ve Ter Stegen sakat. Girona'da yeni eksik Yangel Herrera.

Yangel'in yokluğunda Michel orta alanda David Lopez'i tercih edecek. Orijini stoper olan David Lopez ile 3'lü bir savunma hattı da oluşturabilirler. David Lopez savunma önünde oynayıp 4-1-4-1 ile de sahada olabilirler. Açıkcası Barcelona'yı karşılarken Lopez'in stopere geçeceğini, ataktayken de ileri çıkacağını düşünüyorum. Eric Garcia ve Blind stoper hattı öne çıktığında ve geniş alanda yakalandığında ağır kalan bir tandem, David Lopez'in varlığı bugün Girona'yı rahatlatacaktır. 

Barcelona tarafına bakarsak hem El Clasico'da hem de Atletico Madrid maçlarında 60 dakika çok iyi oynayan 2. golü kaçıran bir Barça izledik. Ancak maçların son 30 dakikalık bölümlerinde oyunu rakibe kaptırdılar. Real Madrid o gün geriden gelip kazanmıştı. Atletico Madrid de geçen hafta beraberliği sağlayabilirdi. Pena bence maçı kurtaran oyuncu oldu. Bugün de Barça öne geçebilir ama maçın devamı Katalanlar adına çok zor geçecektir. 

İlk düdükten itibaren keyifli bir maç izleyeceğiz. Girona maçtan kopmamayı bence başarır. Barcelona'nın kazanmaya Girona'dan daha fazla ihtiyacı var. Bunu da sahada göreceğiz. 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım. 3.5 altı bahsini öne koydum. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder