Aralık 03, 2023

Sevilla - Villarreal İddaa Tahmini 03.12.2023

Sevilla'da Navas ve Ramos cezalı. Stoperler Bade ve Marcao, orta saha Soumare, Suso, Lamela ile kaleci Nyland sakat. Villarreal'de Sörloth, Pino ve stoper Mandi sakatlığı süren oyuncular. 

Sevilla menajer Diego Alonso ile gelişim sağlaması beklenirken daha da dibe doğru gitti. Defansif oynamak isterken hücumda yeteri kadar çoğalamayan bir takım görüyorum. Mendilibar ile de gol yiyen bir Sevilla vardı ama oyunun her anında skor değiştirme güçlerini de hissettiriyorlardı. Sevilla hala ön alandaki yetenekli oyuncuları ile gol bulabilir. Fakat maç kazanma noktasında güvenilecek bir durumda değiller. 

Villarreal tarafına bakarsak Marcelino etkisini erken gördük. Osasuna karşısında iyi bir orandan 1.5 üstü gol atar bahsini tavsiye etmiştim. Hafta içi tahmin yapamadım, yine 3 golle kazandıkları bir Avrupa sınavı oldu. Evet Villarreal de gol yemeye pozisyon vermeye devam eder ama Marcelino'nun ilk maçtan itibaren yaptığı şu oldu; artık hücum etmesini bilen bir Villarreal izleyeceğiz. Gerard ve Baena'nın oyun kuruculuğu, Morales'in aktif hale gelmesi, tek toplarla hücuma çabuk çıkma. 

Bugün kaçırılmaması gereken bir maç izleyeceğiz. Özellikle Sevilla hücumdayken Villarreal'in kapacağı toplarla kaleye dikine ve çabuk giderek çok net pozisyonlara gireceğini düşünüyorum. 1-2, ya da 2-2 skorlarına yakınım. Villarreal yenilmez bahsini 8/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder