Aralık 21, 2023

Real Betis- Girona İddaa Tahmini 21.12.2023

Real Betis'te yeni eksik Isco. Kaleci Bravo, bek Sabaly, orta saha Guido, Fekir ve Bartra'nın sakatlığı sürüyor. Isco cezalı. Girona'da sağ açık Tsygankov ve orta saha Yangel sakatlığı süren oyuncular. 

Öncelikle Isco'dan başlamak gerek. Isco bu sezon Betis'in herşeyi oldu. Sazı eline aldı ve Betis'in kötü oynadığı maçlarda bile en iyi oyuncu seçilmeyi başardı. Geçen sezon Fekir bu roldeydi, Canales de tabi ki onu tamamlıyordu. Bu sezon Fekir sakat, Canales ayrılmışken Isco aslında bu iki oyuncunun yaptığını tek başına yaptı. Bugün yok ve önemli kayıp. Yerine geçen sezon da zaman zaman forvet arkasında gördüğümüz Willam Carvalho oynayacak. Carvalho'yu ceza sahasına yakın oynadığında beğendiğimi itiraf etmeliyim. Çok etkili oluyor ve mutlaka gol atıyor. Bu anlamda bitiriciliği çok yüksek bir isim. Bugün de gol bulmasına şahsen oynardım. Fakat sakatlıktan yeni çıktığı için Girona gibi diri bir takım karşısında sadece 45-50 dakika etkili olabilir. 2. yarıda oyunda kalabileceğini düşünmüyorum. 

Girona tarafına gelirsek, her maçlarında acaba takılacakları mı derlerken Bilbao beraberliği dışında takılmadılar. Özellikle Barça deplasmanlarında son bölümlerde inanılmaz oynamaları ve iki gol bulmaları, yine Osasuna deplasmanı ve ligin en başında oynadıkları Sociedad deplasmanında 70'de gol bulmaları 2. yarıları da çok iyi oynayabildiklerini gösteriyor bana. Evet Ukraynalı Tsygankov önemli bir eksik ama Portu ya da Valery veya Arnau da o bölgeyi tamamlayabiliyor. 

Girona'yı galibiyete yakın görüyorum. Ufak da olsa beraberlik riski var. 1-1, 1-2 skorlarına yakınım. Girona yenilmez bahsini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder