Aralık 12, 2023

Union Berlin - Real Madrid İddaa Tahmini 12.12.2023

Union Berlin'de ilk maçta ilk 11'de yer alan stoper Bonucci ve orta saha Tousart cezalı. Real Madrid tam kadro Berlin'e gitti. Sakat oyuncular Courtois, Carvajal, Militao, Arda Güler, Camavinga ve Tchoameni, Vinicius yoklar. 

Alman ekibinin 3.'lük şansı devam ediyor. Ama Braga'nın mutlaka mağlup olması gerek. Çünkü aynı puanda bitirdikleri takdirde Braga 3. sırayı alıyor.

Real Madrid 5'te 5 yaptı. Gruptan lider çıktılar. Mendy, Rudiger, Valverde, Bellingham ve Rodrygo dinlenebilirler. Sol bekte uzun bir süredir unutulan Fran Garcia, orta sahada Cabellos ve Nico Paz forvette Brahim ile Joselu forma giyecekler. Ancak 2. yarıda aslar mutlaka sahada olacaktır. Buna dikkat etmek gerek. 

Alman ekibi şu zamana kadar ortaya birşey koyamadı. Muhtemel 3.'lük için çekiştikleri Braga'yı bile deplasmanda rakip 30. dakikada 10 kişi kalmışken yenemediler. Skora gitme konusunda sorunları olduğunu düşünüyorum. Real Madrid rotasyonlu da olsa Union Berlin lehine bir bahis almam. Az gollü bir maç izleyebiliriz. TGS 2-3 arası bir skor görmemiz olası. 6/10

0-2, 1-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder