Aralık 16, 2023

Athletic Bilbao - Atletico Madrid İddaa Tahmini 16.12.2023

Athletic'te sağ bek De Marcos, stoper Yeray, orta sahalar Dani Garcia ve Ruiz ile ofansif orta saha Muniain sakat. Atletico Madrid'te Lemar ve Barrios'un sakatlıkları sürüyor. 

Athletic'te 3 as oyuncunun yokluğu önemli. De Marcos'un yerine sağ beke joker defans oyuncusu Lekue geçecek. Orta alanda ise Prados ile Ander ikilisini göreceğiz. Valverde bu iki oyuncuyu da zaman zaman kullanıyor ama genelde 2. tercihi oluyor bu isimler. Buna karşın hücumda gayet etkili bir Bilbao izliyoruz. Guruzeta'nın tamamlayıcılığında Williams kardeşlerin ceza sahasına taşıdığı toplar her takıma karşı etkili olur. 

Atletico tarafına bakarsak rakibin sol kanattaki zayıflığını kullanmak isteyeceklerdir. Simeone sol kanatta Riquelme ile başlayabilir ama oyunun devamında Lino'yu da mutlaka sahada göreceğiz. İki takımdan biri öne geçse de diğerinin eşitlik için bütün eforunu sarf edeceğini düşünüyorum. Bu da tempolu bir maçı bize getirir. Ama gol konusunda net bir fikrim yok. Bu yüzden korner bahislerini daha yönelebilir buldum. Özellikle iki kalecinin çıkaracağı toplar fazla olacak diye düşünüyorum. 9.5 üstü korner seçimi 7/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder