Aralık 09, 2023

Villarreal - Real Sociedad İddaa Tahmini 09.12.2023

Villarreal'de stoper Mandi, orta saha Comesana, Pino ve sol bek Moreno sakat. Sörloth iyileşti kadroda. Sociedad'ta sol açıklar Momo Cho, Barrenetxea ve forvet Oyarzabal kadroda yok. Stoper Le Normand cezalı. 

Sociedad açısından Oyarzabal'ın yokluğunda forvette Sadıq'ı izleyeceğiz yine. İlk 11 başladığı Sevilla ve Osasuna maçlarında birer gol atan Sadıq artık takıma alıştığını gösterdi. Gol bulmanın da özgüvenini yerine getirdiğini söyleyebiliriz. Diğer yandan diğer forvet Andre Silva'nın da iyileşerek kupa maçında forma giyip gol attığını eklemek gerek. Sociedad sezon başından beri rotasyon konusunda sıkıntılar yaşadı. Kenardan gelip oyunu değiştirebilecek bir oyuncu çıkaramadılar. Artık Andre Silva ve Umar Sadıq'ın forma girmiş olması Imanol'u sevindirmiştir. 

Villarreal hafta içi Maccabi Haifa ile erteleme maçına çıktı. Kendi sahalarında 0-0 berabere kaldılar. Marcelino rotasyonlu bir kadro ile bazı isimleri dinlendirdi. Genel olarak 60-70 dakika üstün bir oyun oynadıklarını ama son vuruşlarda etkisiz kaldıklarını söyleyebilirim. Bugün özellikle Le Normand'ın yokluğunda biraz daha kırılgan olacak Sociedad savunmasını geçmekte zorlanmayacaklardır. Sörloth, Akomach ve Ben Bereton'un kenardan katkısını da alırlar. 

İki tarafın da hücum planları işleyecektir. İki takımdan biri 2-1 kazanabilir. Karşılıklı gol bahsini 8/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder