Aralık 13, 2023

Royal Antwerp - Barcelona İddaa Tahmini 13.12.2023

Antwerp'te kanat forvet Muja ve orta saha Ekkelenkamp cezalı. Barça'da kaleci Ter Stegen, stoper Inigo, bek Alonso, orta saha Gavi sakat. De Jong kadroya alınmadı. 

Barcelona grubu lider bitirdi diyebiliriz. Porto-Shakhtar maçı sonucunda Ukrayna ekibi kazansa da genel averajda Barça'nın 7 gol farkı var. Shakhtar farklı kazanmalı, Barça da farklı yenilmeli ki Ukraynalılar 2. olsun. Bu ihtimal zor gözüküyor. Şu durumda Antwerp'in de herhangi bir hedefi yok. İç sahada Barcelona maçıyla Avrupa'ya veda ediyorlar. Tek motivasyonları bu olacaktır. 

Barça'da Cancelo, Araujo, İlkay, Lewa gibi üst üste çok maç yapan oyuncular yedekte başlayacak gibi gözüküyor. Kenarda unutulan Lamine Yamal, Ferran Torres ve Felix ile bir forvet hattı bekleniyor. Oriol Romeu, Sergi Roberto ve Fermin orta alanda başlayabilir. 

Belçika ekibiyle oynanan ilk maçta Felix'in iyi bir oyunu vardı. Felix'i çok sevdiğimi söyleyemem. Ama bu tür ofansif oynayan ve kademeli savunma yapamayan ekiplere karşı sazı eline alabiliyor. Bugün de zayıf bir ekibe karşı takımın lideri olması beklenmeli. 

İlk maçtaki gibi gollü bir maç izleyebiliriz. Özellikle 2. yarıda Pedri, İlkay, Cancelo, Raphinha gibi skor katkısı verebilecek isimler oyuna dahil olabilir. 2.5 üstü bahsini öne koydum. 7/10 Antwerp'ten de gol beklediğimi belirtmeliyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder