Aralık 02, 2023

Real Madrid - Granada İddaa Tahmini 02.12.2023

Real Madrid'te Courtois, Militao, Camavinga, Arda, Modric, Tchouameni, Vinicius sakat. Granada'da önemli bir eksik yok. 

Granada'da teknik değişim yaşandı. Uruguaylı bir menajer Medina getirildi. Güney Amerikalı menajerler İspanya'ya kolay uyum sağlıyorlar bana kalırsa. Çok başarılı örneklerimiz de var. Ancak düşme hattında bu tarz bir takıma gelmek tabi yürek isteyen bir durum. Granada'nın savunma yapısı iyi değil, ilk önce çözülmesi gereken sorun bu. Büyük ihtimalle defansif bir Granada göreceğiz bugün. Kapalı oynamaya çalışacaklardır. 

Real tarafında Brahim ve Rodrygo forvetini görebiliriz. Bellingham Napoli maçında bileğinden de sakatlandı ama oynayacağı söyleniyor. Bu kadar sakat oyuncu varken Bellingham da riske edilmek zorunda. Diğer yandan orta sahada Napoli maçında da söylediğim gibi dinlenemeyen bir Real göreceğiz. Kross, Valverde ve Cabellos ile sürekli oynamak sıkıntı yaratacaktır. 

Bugün için net bir bahsim yok. Granada'ya menajer değişimi olsa da savunma anlamında güvenebilmek kolay değil. Canlı bahiste maçı değerlendirmek daha doğru olur. Erken tahmin olarak düşük güvenle ilk yarı 1.5 altı ilk aklıma gelen fikir olur. 5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder