Mart 30, 2019

Celta Vigo - Villarreal İddaa Tahmini 30.03.2019

Celta Vigo'da takım kaptanı forvet Aspas dönüyor. Sol bek Junca dışında eksik yok. Villarreal'de stoper Funes Mori cezalı, orta saha Trigueros, yedek sol bek Jaume ve forvet Gerard sakat.

İki takım açısından da ölüm kalım savaşı bizi bekliyor. Celta Vigo, Fran Escriba ile Real Betis ve Real Madrid sınavlarını geçti. Real Betis'e 1-0, Real Madrid'e 2-0 yenildiler. Her iki maçta da ön alanda akıcı bir oyun oynadıklarını söylemek zor. Bugün Aspas'ın dönüşüyle bazı şeyler değişecektir. Kendi sahalarında aktif ve kazanmaya yönelik bir maç oynamak zorundalar.

Villarreal'e gelirsek milli araya formda girdiler. Hem Avrupa Ligi hem de ligde önemli galibiyetler aldılar. Orta alandaki üçlüleri Morlanes, Iborra ve Cazorla'nın uyumunun artmasıyla hücumdaki oyuncuların beslenmesi konusunda daha rahatlar. Villarreal'in oyun yapısı deplasmana biraz daha uygun.

Ev sahibi de skor bulabilir. Ancak Villarreal'in puanına biraz daha yakınım. 1-2, 2-2 skorlarını görebiliriz. KG var bahsini 7/10 öne koydum. 

Not: Fotomaç'ta Villarreal kazanır olarak değerlendirmiştim. Beraberliğin de deplasman ekibini üzmeyeceğini düşündüğüm için Kg var seçimine yöneldiğimi belirtmeliyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder