Mart 31, 2019

Valladolid - Real Sociedad İddaa Tahmini 31.03.2019


Valladolid'te yedek orta saha Borja ve sol açık Toni Villa sakat. Real Sociedad'ta orta saha Merino cezalı. Oyun kurucu Zurutuza ve Illarramendi'nin sakatlığı sürüyor.

Valladolid milli araya deplasmanda kazanarak gitti. Bir umutla 15 günü geçirdiklerini söyleyebilirim. Eibar maçını son dakikalara bırakmadan da bitirebilirlerdi. İç sahada oynar gibi rahat ve net pozisyonlara girdiler. Özellikle Enes'in oyuna girmesiyle Sergi Guardiola'nın asist özellikleri ön plana çıktı. Bugün her ikisi 11'de başlayacak.

Sociedad'a bakarsak deplasmanlarda biraz daha kapalı bir oyunu hedeflediler hep. Kontratakla bir gol bulup kendi yarı alanlarında beklemeyi tercih ediyorlar. Fakat bu oyun tarzı fazla baskı yediklerinde geri tepebiliyor. Valladolid baskılı oynamayı başaran bir ekip. Orta sahadan 3 as oyuncusu olmayan Sociedad'a karşı ceza sahasına topu taşımakta zorlanmayacaktır.

Beraberlik ihtimali yok demem. Yine de ev sahibi galibiyetini bir adım önde görüyorum. 1-1 ya da 2-1 skorlarına yakınım. 10 çifte şans risksiz bir bahis olabilir. Valladolid kazanır seçimi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder