Mart 31, 2019

Rayo Vallecano - Real Betis İddaa Tahmini 31.03.2019


Vallecano'da orta saha Imbula, stoperler Galvez ve Velazquez kadroda yok. Real Betis'te Guardado cezalı. Lainez kadro dışında. Sol bekler Francis ve Firpo sakat.

Her iki takımı da milli aradan önce iyi bir yerde bırakmadık. Yenilgiler alan ve bir nefes arayan Vallecano teknik değişime gitti. Efsane teknik direktörleri Paco Jemez görev başında. Jemez ofansif futbolu ile bilinen bir teknik adam. Özellikle iç sahada oyunu geniş alana yaymayı başarırlar. Bugün kendi güvendiği oyuncularla bir 11 kuracağını düşünebiliriz. Sol bekte tecrübeli Tito, orta sahada Mario Suarez ve Alvaro Medran, sağ ve sol açıkta Embarba ile Kakuta'yı görebiliriz. 4-2-3-1 ile hücuma dönük bir sistem olur.

Real Betis'e gelirsek Avrupa Ligi'ne gitmek adına zorlu rakipleri var. Her maçta puan almak zorundalar. Bugün üstlerindeki Valencia ve Sevilla birbiriyle oynarken, bu maçtan 3 puan çıkararak önemli bir adım atabilirler.

İki takım da kazanmak için sahada olur. Yüksek bir skor görebiliriz. Ev sahibine biraz daha yakınım. Vallecano'nun muhtemel 11'ini gördükten sonra gol bahisleri daha değerli olabilir. İlk yarı 1.5 üstü seçimi 6/10 denenebilir. 2-2, 3-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder