Mart 31, 2019

Sevilla - Valencia İddaa Tahmini 31.03.2019


Sevilla'da kaleci Vaclik, oyun kurucu Sarabia, stoper Kjaer, Nolito ve sol bek Escudero sakat. Yedek kaleci Soriano cezalı. Valencia'da orta saha Coquelin, sol bek Piccini, yedek forvet Sobrino sakat.

Her iki takımın da isteği Şampiyonlar Ligi. Sevilla bu anlamda hocasını kovarak takımı tecrübeli Caparros'a emanet etti. Caparros ilk maçında yanıltmadı. Çok iyi bir savunma ile deplasmandan 3 puanla döndüler. Bugün eksikleri var. Özellikle kaleci bölgesinde daha önce izlemediğim 3. kaleci Javi Diaz ile oynayacaklar. Orta alanda defansif bir Sevilla göreceğiz. Gonalons, Amadou, Banega ve Promes'li orta sahanın önünde çift forvet Andre ve Ben Yedder yer alacak. Savunma göbeğinde Carriço ve Mercado bekleniyor.

Valencia'da ise sağda Soler, solda Guedes ilk 11'de yer alacak. Bir anlamda 4-4-2 ile orta saha oyuncularının fazla olduğu birbirine denk iki takım izleyeceğiz. Kilitlenebilecek ve duran toplara kalabilecek bir oyun görebiliriz. Sevilla'nın zayıf noktası kaleci olacak. Fakat Valencia'nın bunu kullanmaması için defansta yakın bir savunma yapacaklardır. Gonalons ve Amadaou'nun da savunma içinde yer alacağını söyleyebilirim.

Gollü bir maç izleyebileceğimi düşünmüyorum. Stratejiler baskın gelecektir. Erken tahmin olarak TGS 2-3 seçimini vermiştim. 1-1 ile beraberliğe yakın bir maç görebiliriz. Beraberlik ya da TGS 2-3 arasında bir seçim yapılabilir. 4/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder