Mart 07, 2019

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu İlk Maçlar

Sevilla - Slavia Prag

Sevilla'da orta saha Fran Vazquez cezalı. Sol kanatlar Escudero ve Arana sakat. Sevilla'da Hromada ve Sevcik sakat.

Sevilla'da stoper Carriço sakatlık dönemini atlattı. Bugün Kjaer'in yerine savunma göbeğinde yer alması bekleniyor. Fran Vazquez'in yerine orta alanda Roque Mesa'yı izleyeceğiz. Sol kanatta ise Promes görev yapacak. Güçlü bir Sevilla 11'i sahada olur.

Slavia defansif bir takım. Oyunu 0-0 götürmeye çalışacaklardır. Ancak Sevilla'nın baskısını uzun süre bertaraf edebileceklerini düşünmüyorum. Sevilla ilk yarıdan skor bulabilir. 2-0 ya da 3-0 skorlarına yakınım. İlk yarı Sevilla kazanır bahsi 7/10 alınabilir. 

Valencia - Krasnodar

Valencia'da stoper Roncaglia ve orta saha Kondogbia dinlendiriliyor. Krasnodar'da orta saha Pereyra cezalı.

Rus ekibi sert ve defansif bir takım, kontrataklarda da etkili. Valencia son haftalarda savunma performansını yükseltti. Gol yemedikleri maçları zaten görebiliyoruz. Ancak maç içinde de rakiplere net pozisyonlar vermiyorlar. Sadece duran toplarda bazı paylaşım hataları yapabiliyorlar. Ancak oyun içi aksiyonlarda top rakipteyken, birbirine yakın kalan ve eksik yakalanmayan bir Valencia izliyoruz.

Guedes ve Soler kanatlarda yer alırken, forvet hattında Rodrigo ve Gameiro'yu izleyeceğiz. İki takımın da birbirini tartabileceği bir maç başlangıcı görebiliriz. Valencia kazanmaya yakın taraf. Ancak uzun süre oyun 0-0 gidebilir. 2.5 altı ve KG yok bahsilerini biraz daha öne koyarım. KG yok seçimi 7/10 denenebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder