Mart 14, 2019

Avrupa Ligi Son 16 Turu Rövanş

Krasnodar - Valencia

Valencia'da oyun kurucu Parejo ve defans Roncaglia cezalı. Stoper Garay sakat.

Krasnodar'da stoper Martynovich ve orta saha Kabore cezalı.

Valencia ilk maçı hak ederek kazandı. Gol yemeyecekleri üzerine bir bahis almayı tercih etmiştim. Krasnodar 2. yarıda forvetleri Ari'yi oyuna alarak risk aldı ve deplasman golünü istedi. 50-65 arası baskılı oynayarak golü de atmayı başardılar.

1-0 ile turu geçebilecek bir Krasnodar olacak. Gol atmak zorundalar fakat yüksek bir tempo ile oynamazlar. Diğer yandan Valencia 0-0 ile mutlu olacak. Fakat o bir gol tehdidi nedeniyle maç sonuna kadar rahat edemezler. Bu yüzden golü de düşünmeliler.

Valencia açısından Guedes ve Rodrigo'yu yedekte görebiliriz. Gameiro ve Ruben Sobrino ile Cheryshev'in hücumda olacağı bir takım izlememiz olası. Deplasmandaki Celtic maçına benzer bir düzenle sahada olacaklar. Tek eksik oyun kurucuları Parejo. Takım Parejo'suz oynamaya pek alışkın değildir. Rodrigo'nun da yedekte olması ile kazanacak bir Valencia görmemiz zor. Daha çok Krasnodar'ın belirleyici olacağı, Valencia'nın ise 2. yarıdaki değişikliklerle oyuna ağırlığını koyabileceği bir maç görebiliriz. 1-1 skoruna yakınım. TGS 2-3 bahsini öne koydum. 6/10

Villarreal - Zenit

Zenit'te ilk maçta da oynayamayan Aleksandr Erokhin ve Claudio Marchisio yine yok. Villarreal'de stoper Bonero ve oyun kurucu Trigueros sakat. Defansif orta saha Javi Fuego'nun da sakatlığı sürüyor. Kadro açıklanmadı.

Villarreal ilk maçı 3-1 kazandı. Maçın genelini düşündüğümde 3-1 skorunu çok da hak ettiklerini düşünmüyorum. Zenit'in oyun 1-1 giderken öne geçme fırsatları olmuştu. Villarreal az pozisyondan gol çıkarırken, Zenit ise ceza sahasındaki net şansları gole çeviremedi.

Zenit deplasmanlarda iyi bir takım değil. 3-1 sonrası da tur için şansları az ama ilk golü atarak umutlanmaya çalışacaklardır. Diğer yandan Villarreal de maçı çok zorlamaz. Hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde içeride kazanamayan bir Villarreal izliyoruz. 1-1 ya da 2-2 skoruna yakınım. Beraberlik seçimi 4/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder