Mart 31, 2019

Levante - Eibar İddaa Tahmini 31.03.2019


Levante'de stoper Chema cezalı. Yedek orta saha Doukoure sakat. Eibar'da stoperler Arbilla ve Bigas sakat. Önemli bir eksikleri yok.

Eibar'ın ligde bir hedefi kalmadı. Bundan sonra Eibar maçlarına dikkat etmek gerekiyor. Düşme barajından uzaktalar en azından birkaç maç daha kazanarak potadan uzaklaşmayı garantilerler. Fakat üst sıralar için bir hedefleri olmayınca ligin sonlarına doğru bildiğimiz Eibar konsantrasyonundan uzaklaşırlar. Bunu milli aradan önce içeride oynadıkları ve son dakikalarda iki gol yiyerek kaybettikleri Valladolid maçında bir anlamda gördük. Belki golleri son dakikalarda yediler ancak maç içinde Valladolid akıl almaz pozisyonları gole çeviremedi ve çok pozisyon yakaladı.

Levante tarafına bakarsak, dün Vigo'nun kazanmasının ardından düşme hattına yaklaşmış oldular. Altındaki takımların çıkış yakalaması Levante'yi de zor duruma sokar. Milli aradan önce gol atmakta zorlanan bir tablo çizdiler. Borja Mayoral, Morales, Roger Marti gibi forvetleri ile gole her zaman yakın olduklarını söyleyebilirim.

İki hücumcu antrenörün ligin başındaki mücadelesi 4-4 sonlanmıştı. Bugün o kadar yüksek bir skor görmeyiz ama iki takımın da skor bulmasını bekliyorum. 3. golü de izleyebiliriz. 2.5 üstü bahsi 7/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder