Nisan 02, 2019

Atletico Madrid - Girona İddaa Tahmini 02.04.2019


Atletico'da Diego Costa, Lemar ve Lucas sakat. Girona'da stoper Juanpe cezalı. Forvet Stuani sakat.

Girona'nın düşme korkusu yok. Atletico'nun motivasyonu ise 2.'liği Real'e kaptırmamak, tabi Barça'nın puan kayıplarını da değerlendirmek isterler. Son iki maçta Costa, Morata ve Griezmann ile farklı bir takım vardı sahada. Önce Athletic karşısında üretken olamadılar. Alaves maçında ise pozisyona girmekte zorlanmadılar. Bugün Diego Costa'nın yokluğunda forvette Morata ve Griezmann'ı izleyeceğiz. Kenarlarda Saul ve Koke yer alacak. İkisi de açık oyuncusu olmadığı için çizgiyi kullanan değil içe kateden bir Atletico göreceğiz. Saul ve Koke'nin ceza sahasında fazla topla bulaşabileceğini söyleyebilirim.

Girona bu sezon Atletico'yu hep zorladı. Kral Kupası dahil 3 maçta gollü beraberlikler aldılar. Kupada Atletico'ya kendi sahasında 3 gol atarak turu da geçmeyi başarmışlardı. Bu yüzden kolay bir maç beklemiyorum. Stuani'nin yokluğu Girona adına önemli bir kayıp. Doumbia'nın forvette yer alması bekleniyor. Doumbia eski Doumbia olmadığı için kontrol edilmesi zor bir oyuncu olmayacaktır. Fakat 2. yarıda oyuna girmesi muhtemel Lozano Atletico adına işleri biraz güçleştirebilir.

Fotomaç Gazetesi'nde erken tahmin olarak 2.5 üstü bahsini uygun görmüştüm. Stuani ve Costa'nın yokluğunda kolay bir üst skoru göremeyebiliriz. TGS 2-3 tahminine evrilebilecek bir bahis olmalı. 6/10 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder