Nisan 15, 2019

Leganes - Real Madrid İddaa Tahmini 15.04.2019


Leganes'te forvet El Nesyri'nin sakatlığı sürüyor. Oyun kurucu Oscar ve yedek kaleci Lunin Real Madrid'ten kiralık oldukları için kadroda yoklar.

Real Madrid'te Ramos, Courtios ve Vinicius sakat. Kross ve Reguilon kadro dışında kaldılar.

Leganes kendi sahasında ligin üst sırasındaki takımlara yenilmedi. Atletico, Sevilla, Valencia ve Getafe ile 1-1 berabere kalırlarken Barcelona'yı 2-1 mağlup ettiler. Bu istatistik içerde tehlikeli bir takım olduklarını gösteriyor.

Real tarafına bakarsak deplasmanlarda hala dominant bir futbol oynadıklarını söylemek zor. Bugün Ramos'un yokluğunda tek şansları defansif orta saha kısmında Llorente'nin oynayacak olması. Leganes'in oyun kurucusu Oscar'ın yokluğu da organizasyon anlamında takımı etkileyebilir. Oscar, iddiasız ve sade oynayan bir oyuncu. Fakat dikkatli izlendiğinde Leganes'in iki forvetini oyuna sokma anlamında en önemli görevi de O üstleniyor. Yerine bugün Eraso oynayacak. Eraso da geçen sezon bu takımın bir parçasıydı fakat Pellegrino sisteminde kaybolan bir isim olduğunu söyleyebilirim.

Madrid bölgesinden iki ekibin derbi maçında Real kazanmaya yakın olur. Ufak da olsa bir beraberlik ihtimali bulunuyor. 1-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım. Taraf bahsine girmeyi doğru bulmuyorum. TGS 2-3 seçimi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder